Zelfbouwkavels

In Zandpoort komen in totaal circa 80 zelfbouwkavels waar particulieren hun droomhuis zelf kunnen (laten) bouwen, voornamelijk geschakeld. De kavelbreedte en -grootte varieert zodat er mogelijkheden genoeg zijn om een huis te bouwen dat past bij de woonwensen. De kavels liggen verspreid in het duinlandschap; diverse kavels liggen aan een wadi of een duinpad.

In januari 2018 komen 4 nieuwe zelfbouwkavels in verkoop via IkbouwmijnhuisinAlmere, het zelfbouwmerk van de gemeente Almere. De verkoop van de 1e fase zelfbouwkavels is in juni 2017 van start gegaan met 34 rijwoningen. Het is de verwachting dat de 2e fase later in 2018 in verkoop gaat.

Een aantal kavels is gereserveerd voor Ik bouw betaalbaar in Almere, afgekort IbbA. Op deze kavels kunnen koopstarters hun droomhuis realiseren via een financiële starterslening. De verkoop van deze kavels zal waarschijnlijk in het voorjaar van 2018 plaatsvinden.

Wil jij een kavel kopen in Zandpoort? Bekijk dan ikbouwmijnhuisinalmere.nl en ikbouwbetaalbaarinalmere.nlNieuwbouw Zandpoort - Almere Poort

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Team zelfbouw
Zelfbouwadviseurs

14 036
info@ikbouwmijnhuisinalmere.nl

Team zelfbouw
Ligging van het project