Het aanbod in Zandpoort, nieuwbouw in Almere Poort

Wonen voor iedereen; van huur tot koop en van rijwoning, twee-onder-één-kap tot het zelf bouwen van je droomhuis opgedeeld in deelgebieden:

Gebiedskaart
X

Huurwoningen

Trebbe en de Alliantie wonnen in 2016 de prijsvraag voor goedkope huurwoningen met de laagst mogelijke energielasten. Het plan bestaat uit 58 een- en tweelaagse woningen met kap van tachtig tot honderdtien vierkante meter.

Koopwoningen

Een belangrijk deel van de wijk bestaat uit grondgebonden koopwoningen, een klein deel appartementen en een klein deel vrije sector huurwoningen.

Zelfbouwkavels

In Zandpoort komen in totaal circa 80 zelfbouwkavels waar particulieren hun droomhuis zelf kunnen (laten) bouwen, voornamelijk geschakeld.

Vrije sector huurwoningen

Op dit moment is de gemeente Almere nog in een voorfase van het project en is nog niet bekend welke locatie[s] voor de diverse vrije sector huurwoningen zal/zullen zijn bestemd. Zodra er gestart zal worden met de ontwikkelfase en daarmee het ontwerp van de woningen, zal dit op deze website worden vermeld en heeft u de mogelijkheid om u te registreren als belangstellende.

Gebiedskaart nieuwbouwproject Zandpoort; Klik op een deelgebied om verder te gaan.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Team zelfbouw
Zelfbouwadviseurs

14 036
info@ikbouwmijnhuisinalmere.nl

Team zelfbouw
Ligging van het project