tijdlijn

nieuwsAdmin
13:13 | 15-01-2018

Start verkoop 4 zelfbouwkavels Zandpoort in januari

Wil je ook graag zelf bouwen in Zandpoort in Olympiakwartier West? Dan hebben we goed nieuws! In januari gaat een rijtje van 4 zelfbouwkavels aan de duinvallei in verkoop. Dit is een vervolg op de 1e fase. De start verkoop zal via een loting verlopen.
nieuwsAdmin
14:38 | 13-12-2017

Bouw GoedHuurwoningen Zandpoort Almere officieel van start

De bouw van 58 GoedHuurwoningen in Zandpoort in Almere Poort is dinsdag 12 december op een wel heel bijzondere manier gestart. Wethouder Tjeerd Herrema vulde samen met Eddo Rats, directeur van woningcorporatie de Alliantie en Antje de Groot directeur van Trebbe een tijdcapsule met hun persoonlijke wensen voor deze nieuwe wijk. Aansluitend begroeven zij de tijdcapsule in de kruipruimte van één van de woningen.
nieuwsAdmin
16:37 | 18-07-2017

Veel animo voor nieuwe wijk Zandpoort tijdens de WoonExpeditie Almere Poort

Ruim 2.000 bezoekers kwamen zaterdag 10 juni af op de WoonExpeditie Almere Poort. Op de locatie van de toekomstige nieuwbouwlocatie Zandpoort stonden 2 grote tenten opgesteld in het zand. De tent van Zandpoort werd druk bezocht door belangstellenden met allerlei vragen over de mogelijkheden om te wonen binnen deze wijk: in koophuizen, op zelfbouwkavels of in een huurwoning.
Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Team zelfbouw
Zelfbouwadviseurs

14 036
info@ikbouwmijnhuisinalmere.nl

Team zelfbouw
Ligging van het project