nieuws

16:37 | 18-07-2017

Veel animo voor nieuwe wijk Zandpoort tijdens de WoonExpeditie Almere Poort

Ruim 2.000 bezoekers kwamen zaterdag 10 juni af op de WoonExpeditie Almere Poort. Op de locatie van de toekomstige nieuwbouwlocatie Zandpoort stonden 2 grote tenten opgesteld in het zand. De tent van Zandpoort werd druk bezocht door belangstellenden met allerlei vragen over de mogelijkheden om te wonen binnen deze wijk: in koophuizen, op zelfbouwkavels of in een huurwoning.

Bezoekers konden schetsimpressies van de projectmatige huizen en appartementen bekijken en informatie krijgen over 34 zelfbouwkavels die 29 juni in verkoop zijn gegaan. Een gedetailleerde plankaart van het gebied liet zien hoe het duinlandschap van de wijk Duin wordt doorgetrokken in Zandpoort en waar de huizen precies gaan komen.

In een grote tent iets verderop vond de eerste Almeerse Woonmarkt plaats met het Almeerse aanbod van nieuwbouw en zelfbouwkavels. Woningzoekenden en zelfbouwers konden hun hart ophalen en een rondje maken langs stands van o.a. de Kavelwinkel, afdeling Gebiedsontwikkeling, Tiny Housing, Energie Werkt, makelaars, ontwikkelaars, bouwers, architecten en financiële experts. Op 14 oktober wordt de WoonExpeditie in Almere Hout georganiseerd.

Woningzoekenden en zelfbouwers konden hun hart ophalen en een rondje maken langs stands van o.a. de Kavelwinkel, afdeling Gebiedsontwikkeling, Tiny Housing, Energie Werkt, makelaars, ontwikkelaars, bouwers, architecten en financiële experts. In oktober wordt de WoonExpeditie in Almere Hout georganiseerd.

Bezoekers konden daarna – lopend of op een tandem - verder op expeditie naar de naastgelegen wijk Duin voor een rondleiding door 2 modelwoningen. 

zandpoort zandpoort

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Team zelfbouw
Zelfbouwadviseurs

14 036
info@ikbouwmijnhuisinalmere.nl

Team zelfbouw
Ligging van het project