Koopwoningen

Een belangrijk deel van de wijk bestaat uit grondgebonden koopwoningen, een klein deel appartementen en een klein deel vrije sector huurwoningen. De ontspannen architectuur met zandkleurige gevels en witte accenten zoals houten hekwerken en veranda’s verhogen de sfeer die door het landschap wordt opgeroepen. Belangstellenden voor de koopwoningen kunnen meedenken in de ontwikkeling door zich in te schrijven op de site. Via een vragenlijst en enquêtes, die in de loop van het ontwikkelproces worden gepubliceerd, worden woonwensen geïnventariseerd en krijgen de woningen hun definitieve vorm.

Op dit moment is de gemeente Almere nog in een voorfase van het project en is nog niet bekend welke locatie[s] voor de koopwoningen bestemd zal/zullen zijn. Zodra er zal worden gestart met de ontwikkelfase en daarmee het ontwerp van de woningen, zal dit op deze website worden vermeld.

De verkoop van de eerste woningen in ZandPoort start naar verwachting medio 2018. Wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Team zelfbouw
Zelfbouwadviseurs

14 036
info@ikbouwmijnhuisinalmere.nl

Team zelfbouw
Ligging van het project